“Color the world”

We hebben al van wat zonnige dagen mogen genieten , maar wat ons betreft mag het zonnetje zich snel weer laten zien ! Helaas is het afgelopen jaar niet het makkelijkste jaar geweest voor ons allemaal! Corona doet veel met iedereen. Wat heerlijk om dan weer wakker te worden met een zonnestraal die door het kiertje van de gordijnen heen komt en de bloemen die weer wat fleur in ons leven brengen. We kijken dan ook echt wel weer uit naar de lente en zijn alweer volop bezig met productie van de nieuwe kleuren.

Vorig jaar is ons nieuwe model Soft Cord Adjustable Saddlebag zo goed ontvangen en daar zijn we super trots op ! De band van de saddlebag is verstelbaar en zo op verschillende manieren te dragen met of zonder band , als cross body, hangend, om je middel, schuin kort op je borst voor de festivals  (ohhhh wanneer mogen we weer ) of juist als stijlvolle clutch ! Al met al kan je zoveel kanten op met deze geweldige Saddlebag !

Kijken jullie ook al uit om na deze pittige/lastige/moeilijke tijd weer weer wat kleur in de wereld brengen ! Dit gaf ons in ieder geval genoeg inspiratie voor onze nieuwe lijn!

“Color the World”

We komen met nieuwe kleuren om de wereld echt weer even op te fleuren. Lilac, Raspberry en niet te vergeten onze bestseller Red/Orange. Daarnaast komt de kleur zwart ook weer terug, net als onze ultimate favourites de naturel zachte tinten, maar ook een knalkleur om je outfit op te spicen mag zeker niet ontbreken !

Dus wat ons betreft laat de lente/zomer maar komen!

 

“Lets color the World”


 

Liefs,

Team SanneRose ♡

  Team SanneRose     16-03-2021 09:00