Zoals eerder verteld zijn we alweer volop bezig met onze nieuwe lente/zomer collectie en uiteraard hoort daar weer een mooie fotoshoot bij, want we kunnen niet wachten om ze met jullie te delen !

Het is altijd weer een hele organisatie om alles tot in de puntjes te regelen en daarnaast moeten we altijd weer een beetje geluk hebben met het weer ! Aan de locatie gaat het zeker niet liggen, want we hebben weer een heel mooi bijzonder plekje in Rotterdam kunnen vinden, hier vertellen we jullie in een volgende blog meer over ;-)

Wat voorop staat is dat we er een leuke, vrolijke en gezellige shoot dag van gaan maken ! Dat is wat we met onze nieuwe collectie uit willen stralen en waar we allemaal echt behoefte aan hebben.

Gelukkig liep de voorbereiding volgens planning en dat is weleens anders geweest haha! Een hoop stress komt erbij kijken, maar inmiddels hebben we zo’n leuk vast team om ons heen verzameld, waar we zo fijn mee samenwerken!

Nog even ons lijstje afvinken en dan moet het zeker goedkomen !

Kleding ✅
Modellen ✅
Fotograaf ✅
Locatie ✅

En onze mooie nieuwe collectie ✅✅✅

Let the sun shine today ! We hopen jullie snel het resultaat te kunnen laten zien ! Zo benieuwd wat jullie ervan vinden 😊

  Team SanneRose     06-03-2021 19:31