Verzenden & retourneren
Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van Post NL. Nadat uw bestelling is geplaatst zullen wij binnen 2 werkdagen uw bestelling verzenden en u daarover inlichten en een trackingscode sturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en vervolgens uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sannerose.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt gebruikmaken van het formulier "Herroeping / retour" welke u kunt downloaden door hier te klikken. 

Uitsluiting van herroepingsrecht, zijn producten die volgens specificaties/wensen van de klant gemaakt of aangepast zijn. 

Hartelijk dank voor uw medewerking.